nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Foto

Onderstaande reviews geven u een indruk over IJsseldijk Kappers hair & beauty Lochem:
Prijs, Kwaliteit, Kennis / Professionaliteit, Service en hem of haar ervaring / beleving in onze hair en beauty salon

Geef uw beoordeling over IJsseldijk Kappers Hair & Beauty Lochem en plaats een review

Miep officier - 30/04/2016 om 10:05

Wat zal ik zeggen over jullie als kapper//kapsalon.Alleen al het feit,dat ik vroeger vanuit Wierden en nu vanuitDelden naar jullie kom om mijn haar te laten doen,en te genieten van de sfeer in de salon ZEGT ALLES.

Prijs
Kwaliteit
Kennis / Professionaliteit
Service
Surink F.P.W.J. - 25/04/2016 om 20:24

Laat altijd mijn haar knippen door Manon tot volle tevredenheid ook van mijn vrouw!!

Prijs
Kwaliteit
Kennis / Professionaliteit
Service
Lucia doornbos - 22/02/2016 om 20:31

Ik kom al jaren in deze kapsalon en zou iedereen aanraden hier naar toe te gaan. Altijd gezellig en zeer professionele kapsters. Ik ga altijd blij en tevreden weer de deur uit en vooral weer goed gekapt.

Prijs
Kwaliteit
Kennis / Professionaliteit
Service
Ilse - 23/05/2015 om 14:59

Door een tip van mijn vriendin vandaag mijn wenkbrauwen laten doen bij Manon, schoonheidsspecialiste, echt super blij mee!
Ik wist niet dat het zo mooi kon worden.

Gezellig, vakkundig en een top resultaat!

Prijs
Kwaliteit
Kennis / Professionaliteit
Service
Pauline Lubberhuizen - 08/03/2015 om 16:36

De prijs is ook goed, zal ik herstellen in dit bericht :)

Prijs
Kwaliteit
Kennis / Professionaliteit
Service
Pauline Lubberhuizen - 08/03/2015 om 16:35

Mijn haar is weer fantastisch geknipt en gekleurd. Wat een supergoed team en sfeer is er in deze kapsalon!

Prijs
Kwaliteit
Kennis / Professionaliteit
Service
Ellen Reek - 24/02/2015 om 19:20

Geweldig team van mooie sociale vrouwen, heel klantvriendelijk en vooral professioneel. Ik ga ALTIJD meer dan tevreden de deur uit, voor mij geen andere kapsalon meer!

Prijs
Kwaliteit
Kennis / Professionaliteit
Service
Gerda Leussink - 24/02/2015 om 13:41

Christien ben helemaal blij met mijn kapsel,toopie bedankt

Prijs
Kwaliteit
Kennis / Professionaliteit
Service
Chantal Ordelman - 24/02/2015 om 13:39

Ik ga NOOIT meer naar een andere kapper.

Prijs
Kwaliteit
Kennis / Professionaliteit
Service
 
Pagina 1 van 1
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.