nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

UNITE

Unite haarproducten

De verzorgingslijn van Unite Eurotherapy geeft een geweldige verzorging zonder het haar slap of 'zwaar' te maken. UNITE is een topproduct uit Amerika en zeer geliefd onder topstylisten en beroemdheden.
 

Unite is het meest exclusieve merk uit Amerika. Unite staat voor kwaliteit en professionaliteit en is al jaren een begrip bij internationale celebrities als Eva Longoria en Heidi Klum. De combinatie van Europese creativiteit met Amerikaanse inventiviteit vormt een productlijn van meer dan 25 verschillen soorten. Voordat Unite een haarproduct op de markt brengt, wordt deze uitvoerig getest en gekeurd. De producten van Unite zijn niet op dieren getest, hebben geen overheersende geur en zijn niet vet. Met de feedback dat Unite krijgt van diverse salons over de hele wereld, worden producten ontwikkeld die aansluiten op de wensen en behoeften van de consument.

De haarverzorgingsproducten zijn ontwikkeld om het haar in het juiste model te laten zitten, ongeacht de weersomstandigheden. Volgens Unite is een kapsel meer dan alleen een model, het vormt een onderdeel van de mode. Dit vormt ook de reden dat de Unite haarproducten continue doorontwikkeld worden. Kort samengevat sluiten de Unite haarproducten aan bij de huidige mode en trends.

Weetje: de producten van Unite bevatten geen zout, sulfaat en parrabenen, gluten, DEA, MEA en sodiumchloride waardoor ze geschikt zijn voor iedereen. Er kunnen geen allergische reacties plaatsvinden.

Unite
De producten staan voor kwaliteit en profesionaliteit verkrijgbaar bij IJsseldijk Kappers Lochem.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.