nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Make up
Bij IJsseldijk hair & beauty kunt u ook terecht voor een make-up behandeling. Variërend van een korte “touch up” tot aan een volledige bruidsmake-up. Wij werken o.a. met Extenso Milano en Make-up studio. 

Laat onze specialisten u van een mooie make-up voorzien voor uw speciale dag!

Onze behandelingen:

Dag make-up
Voor een dag make-up wordt er gebruik gemaakt van foundation, oogschaduw naar wens, mascara en/of oogpotlood en lipkleur naar wens.

Bruidsmake-up
Voor de bruidsmake-up wordt het gezicht eerst met concealers egaal gemaakt, daarna de foundation erover. Oogschaduw wordt naar wens aangebracht, evenals de lipkleur. De make-up wordt gefixeerd met ‘loose powder’voor een langdurig effect!

Een optie bij de bruidsmake-up zijn wimper extensions. Deze extensions worden aangebracht op uw eigen wimpers met wimperlijm. Deze extensions houden 1 dag. Deze losse wimperstukjes geven een natuurlijke verlenging en maken de wimpers ook voller. Mascara kan daarna gewoon gebruikt worden.

Voor uw bruiloft en/of feest kunnen we ook op locatie komen. U kunt dan uw (bruids)make-up en tevens uw haar laten bewerken.Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.